detector.media
11.10.2016 17:29
Канал Ахметова «Футбол 1» покаже фільм «Президент: Від мрії до звершення» про Ахметова
Канал Ахметова «Футбол 1» покаже фільм «Президент: Від мрії до звершення» про Ахметова
22 жовтня телеканал «Футбол 1», що входить до медіагрупи бізнесмена Ріната Ахметова, покаже документальний фільм «Президент: від мрії до звершення», в якому відомі футболісти розкажуть про 20 років прогресу «Шахтаря» під керівництвом Ріната Ахметова.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Стрічка вийде в ефірі о 10.20.

Документальний фільм «Президент: від мрії до звершення» присвячений ювілею новітньої історії «Шахтаря» та успіхам команди, які «почалися з приходу молодого та амбітного президента».

«Важливі дати завжди виглядають далекими, коли тільки починаєш свій шлях. Рівно двадцять років тому новачок у футбольній сфері взяв під своє керівництво «Шахтар», команду з рідного Донбасу. У ті часи всі талановиті гравці їхали з клубу, шукаючи шляхи для розвитку і не бачивши перспектив у Донецьку. У команди не було ні інфраструктури, ні менеджменту для складання гідної конкуренції суперникам у чемпіонаті, становище було не критичним, але й далеким від чемпіонських амбіцій. Новий президент одразу ж поставив мету: побудувати команду, яка стане чемпіоном країни. І це – тільки для початку…», - анонсує телеканал фільм про здобутки клубу під президентством Ріната Ахметова.

Як зазначає канал, фільм про поетапний розвиток «Шахтаря» буде цікавим не тільки для поціновувачів футбольної історії, але й для тих, «хто шукає гідний приклад для наслідування».

«Двадцять років – від маленьких кроків назустріч чемпіонству до гучних перемог на євроарені. Важко переоцінити вклад Ріната Леонідовича у «Шахтар», адже саме при ньому в Донецьку не просто заговорили про «золото», а й почалися реальні зміни, які зрештою дали результати, що на той час багатьом здавалися лише надто завищеними очікуваннями. Але такий в нього характер – він любить і вміє перемагати, і навчив цього інших. Це були непрості два десятки років, і ми зібрали ексклюзивні спогади очевидців, щоб відкрити лаштунки для найбільш небайдужих – вболівальників», – сказав директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов.

Нагадаємо, 9 жовтня в ефір телеканалу «Футбол 1» повернулася авторська програма Алли Бублій «Моя гра». Першим гостем ведучої у новому сезоні став тренер Роман Григорчук.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY