detector.media
11.10.2016 12:52
ВОЛЯ представила аналітику телеперегляду за вересень
Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ представила підсумки телеперегляду за вересень 2016 року. П'ятірка ТОП-каналів не змінилася, але «1+1» поступився першою позицією каналу «СТБ». У результаті телеканали в ТОП-5 розташувалися так: СТБ, «1+1», ICTV, «Новий» і «Україна». У першу тридцятку популярних каналів традиційно входить фільмовий телеканал ВОЛІ ─ «CINE+ HD». Також до рейтингу повернулися пізнавальні канали «Трофей» і «Animal Planet».

У вересні глядачі найбільше дивилися пізнавальний, новинний і фільмовий контент. Підвищився інтерес телеглядачів до каналів Футбол 1 і Футбол 2, які вели трансляції популярних футбольних матчів. Як і раніше, мають попит в пакетах ВОЛІ фільмові канали ─ FOX, АМС і ВОЛЯ CINE + HD.

ВОЛЯ формує свої аналітичні звіти на основі даних, які одержують через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення більш ніж в 20 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Враховано інтереси телеглядачів з понад 35 тисяч домогосподарств. Сьогодні абоненти компанії дивляться більше 150 каналів.

Моніторинг телеперегляду ВОЛЯ проводить регулярно. Результати використовуються для підвищення якості послуг, а також поновлення пакетів телепрограм з урахуванням уподобань абонентів.

Прес-служба компанії «Воля»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY