detector.media
10.10.2016 14:59
Новий канал продав формат «Ревізора» азербайджанському каналу АТV
Новий канал продав формат «Ревізора» азербайджанському каналу АТV
Шоу «Ревізор» буде адаптоване в Азербайджані - телеканал АТV підписав з Новим каналом угоду щодо придбання формату. Раніше Новий канал звинуватив цього мовника у крадіжці формату. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

«Канал АТV купив у нас формат на виробництво 40 випусків. Ми передали покупцеві графіку і «Біблію» проекту. Якщо виробник побажає, творча команда «Ревізора» проконсультує його з всіх виробничих питань», -  сказала головна юристка Нового каналу Катерина Мороз.

У червні стало відомо, що Новий канал отримав інформацію, що азербайджанський телеканал АТV без ліцензії транслює в ефірі власну версію програми «Ревізор», яка ідентична оригіналу українського телеканалу. В Азербайджані програма виходила під назвою Yoxlama («Перевірка»).

Прес-служба нагадує, що російський телеканал «Пятница!» також придбав у Нового каналу права на формат реаліті «Ревізор» і запустив 4 червня 2014 року власну адаптацію - проект «Ревізорро».

«Показники програми перевищують частку каналу в середньому на 32%. За два з половиною роки сформувалася аудиторія, яка активно бере участь в житті проекту: глядачі створили понад 12 тисяч відміток, що запрошують перевірити заклад. Також канал "Пятница!" купив права на адаптацію пост-шоу "Пристрасті за Ревізором", а навесні 2016 року запустив мобільний сервіс "Ревізона" за мотивами проекту, який вже встановило близько мільйона користувачів», - наводить прес-служба Нового каналу повідомлення телеканалу «Пятница!».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY