detector.media
07.10.2016 18:30
На «Футбол 1» стартує новий сезон програми «Моя гра»
На «Футбол 1» стартує новий сезон програми «Моя гра»
У неділю, 9 жовтня, в ефір телеканалу «Футбол 1» повертається авторська програма Алли Бублій – «Моя гра». Першим гостем ведучої у новому сезоні стане тренер Роман Григорчук.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма вийде в ефірі о 10.20.

«Після тривалої перерви приємно повертатися до улюбленої справи. У найгарячіший період сезону "Моя гра" знову виходить на "Футбол 1", щоб продовжити розкривати найпотаємніші секрети найвідоміших футбольних постатей. А розпочнемо новий сезон нашого проекту разом із відомим українським тренером Романом Григорчуком. Він голосно заявив про себе на Батьківщині, а зараз продовжує трудитись за її межами. Усім цікаво, як наразі працюється Роману Йосиповичу на Близькому Сході і які у нього плани на майбутнє», - сказала ведуча програми Алла Бублій.

Нагадаємо, у липні директор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» Олександр Денисов заявив, що вітчизняним футбольним клубам не вдалося домовитись про централізований продаж прав на показ матчів на ТБ. В результаті поєдинки семи клубів будуть показувати канали «Футбол», а решти п’яти – канал «2+2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY