detector.media
07.10.2016 17:53
Відеотрансляцію другого туру дебатів Клінтон-Трамп вестиме сайт «Факти ICTV»
Відеотрансляцію другого туру дебатів Клінтон-Трамп вестиме сайт «Факти ICTV»
Сайт «Факти ICTV» проведе онлайн-трансляцію дебатів кандидатів у президенти США Гіларі Клінтон і Дональда Трампа. Другий тур їх словесного поєдинку відбудеться 10 жовтня близько 4.00 за київським часом. На сайті «Факти ICTV» відвідувачі матимуть змогу переглянути відеотрансляцію події.

Про це повідомляє прес-служба ICTV.

Найважливіші тези представника демократичної партії Гілларі Клінтон та республіканця Дональда Трампа перекладатимуться українською мовою. «Факти ICTV» проведуть синхронний переклад, який вестимуть колишній ведучий ток-шоу «Свобода слова» Андрій Куликов та його колега-перекладач Ірина Шапоровська.

«Я розумію, що онлайн-дебатів Гілларі Клінтон та Дональда Трампа вестимуть чимало сайтів. Але Факти ICTV пропонують набагато більше – наша відеотрансляція буде з синхронним перекладом від майстрів перекладу. Також ми забезпечимо текстову онлайн-трансляцію, ключові тези будуть опубліковані окремими новинами.

А вже після завершення дебатів "Факти ICTV" підготують низку відеоісторій з ключовими меседжами Клінтон й Трампа. Ми обіцяємо найвищу якість висвітлення ключової події в американських виборчих перегонах. По суті, це чудовий шанс ближче ознайомитися зі специфікої президентських перегонів», - сказав Ростислав Буняк, головний редактор сайту «Факти ICTV».

Нагадаємо, 27 вересня відбувся перший раунд теледебатів кандидатів у президенти США. Трансляцію першого туру дебатів Клінтон-Трамп вів в Україні телеканал NewsOne. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY