detector.media
07.10.2016 14:19
Канал СТБ почав зйомки продовження серіалу «Коли ми вдома»
Канал СТБ почав зйомки продовження серіалу «Коли ми вдома»
У Києві стартували зйомки нового сезону скетчкому «Коли ми вдома». СТБ вже відзняв 20 серій, вихід яких запланований на 2017 рік, і приступив до наступного блоку, де буде ще більше локацій, персонажів і гумору.

Скетчком перетворюється на повноцінний серіал, герої «виходять» зі своїх квартир, додаються додаткові персонажі, повідомляє прес-служба каналу.

У новому сезоні головні актори залишаються незмінними: Тетяна Шелига, Станіслав Боклан, Катерина Кістень, Кирило Бін, Катерина Колесник, Олексій Тритенко, Олена Алимова, Костянтин Войтенко, Тетяна Зіновенко, Ірина Андрєєва, Андрій Пономаренко.

Глядачі побачать 25-річних Гришу і Надю, дитину Марини і Андрія, батьків Каті, дорослих дітей Олега і Насті та навіть Павла Зіброва.

Новий сезон серіалу «Коли ми вдома» знімають троє режисерів. «У нас багато додаткових локацій і персонажів, а такий обсяг роботи один режисер не зможе виконати, тому буде два головних режисера-постановника - Олександр Островой і Антон Щербаков. А також я сам зніму кілька епізодів», - коментує керівник проекту і продюсер Максим Литвинов.

Нагадаємо, генеральний директор СТБ, керівник групи StarLightMedia Володимир Бородянський повідомив, що крім власних серіалів, які знімаються і невдовзі вийдуть в ефірі каналів групи, розпочалася робота над адаптацією формату реаліті-шоу Kid Nation.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY