detector.media
06.10.2016 18:58
У ток-шоу «Право на владу» обговорять введення візового режиму з Росією
У ток-шоу «Право на владу» обговорять введення візового режиму з Росією
Сьогодні, 6 жовтня, в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» обговорять переваги та ймовірні ризики введення візового режиму з Росією.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Після незаконного затримання українського журналіста Романа Сущенка в Москві депутати Верховної Ради знову заговорили про необхідність введення візового режиму з РФ. В Міністерстві закордонних справ  закликали українців не їхати до Росії, і навіть не перетинати кордон з РФ транзитом. Однак, чи стане введення візового режиму ефективним рішенням та контролем кордону з країною-агресором, чи навпаки, це рішення спричинить тиск зі сторони Росії - проаналізують  гості та експерти програми «Право на владу».

Крім того  учасники ток-шоу обговорять результати нещодавнього візиту помічника Держсекретаря США Вікторії Нуланд до Москви, де йшла мова про подальші кроки щодо імплементації Мінських угод.

До студії програми «Право на владу» прийдуть: Павло Клімкін, міністр закордонних справ України; Олексій Гончаренко, народний депутат, «Блок Петра Порошенка»; Ігор Гузь, народний депутат, «Народний фронт», заступник голови Комітету у закордонних справах; Юрій Павленко, народний депутат, «Опозиційний блок»; Тарас Батенко, народний депутат, міжфракційне об’єднання «УКРОП». До обговорення також долучяться експерти: науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко;  головний редактор сайту realist.online, журналіст Економічної правди Сергій Лямець та фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо.

«Право на владу» виходить в прямому ефірі телеканалу «1+1» щочетверга о 23.00.

Нагадаємо, 6 жовтня в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» з’явиться пара постійних ведучих.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY