detector.media
06.10.2016 17:53
До 13 жовтня – реєстрація на тренінг у Львові програми «Активні Громадяни»
Інститут Суспільних Ініціатив оголошує набір на тренінг програми «Активні Громадяни» від Британської Ради. Це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення.

Мета тренінгів – залучити до співпраці активних, свідомих та небайдужих жителів міста, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.

«На своїх тренінгах ми у інтерактивній та вільній формі стараємось донести до учасників основне повідомлення - непотрібно очікувати поки зміни прийдуть звідкись зверху, якщо насправді все може бути в наших руках! І в рамках цієї програми, ми розказуємо учасникам про інструменти для змін, а фінансова підтримка з боку Британської Ради кращих проектів стає приємним сюрпризом для активістів. Вже зараз, ми створили мережу місцевих агентів змін, які реалізовують дуже цікаві проекти у своїх рідних містах та селах!», - повідомила проектний менеджер організації та організатор тренінгу Ольга Палінчак.

Кожен учасник тренінгу отримає сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради. Під час тренінгу учасники навчаться писати власні проекти локальної соціальної дії, після чого відправлять їх на конкурс міні-грантів до Британської ради. У рамках програми «Активні громадяни» Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 500 фунтів (15 000 грн.).

Партнером проекту є ГО «Час справедливості» та управління культури Львівської міської ради.

Зареєструватися можна до 13 жовтня за посиланням.

Тренінг відбудеться в Бібліотеці №33 (м. Львів вул. Хуторівка, 24).
15 жовтня заняття триватимуть з 11.00 до 17.00.

16 жовтня – з 12.00 до 18.00.

Кількість учасників обмежена та обов’язкова участь на весь час тренінгу.

Контакти: o.palinchak@sii.org.ua  або ж за телефоном 073 099 13 64 (Ольга)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY