detector.media
04.10.2016 12:28
«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media
«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media
10 жовтня на телеканалі «Інтер» - прем'єра 12-серійної пригодницької мелодрами «Маестро» виробництва кінокомпанії Star Media

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Картина – про музиканта Павла, який повертається після восьми місяців роботи на торговому судні до Одеси та мріє одружитися зі своєю дівчино Лілею. Події розгортаються у 80-ті роки.

 «Ця історія могла статися тільки в цьому місті, а де ж ще?! – вважає режисер картини Едуард Паррі. – Історія про кохання, авантюри, афери і пригоди. Час дії картини – кінець 80-х, коли відкрився залізна завіса, коли ми відчули вітер свободи, в грудях щемило, а в очах сяяло сонце».

Одеський письменник Анатолій Барбакару став співавтором сценарію разом з Максимом Білозором і режисером Едуардом Паррі. Як відзначають автори, в цьому фільмі є все: авантюри, пригоди, елементи мюзиклу, драми, детектива і романтика.

Головні ролі у фільмі виконують актори: Леонід Тележинський, Анна Воркуева, Антоніна Дивина, а також Станіслав Боклан, Остап Ступка, Микола Шатохін, Андрій Назимов, Дмитро Воздвиженський, Федір Лавров, Олег Кассин та інші.

Прем’єра серіалу відбудеться 10 жовтня о 21:00 на телеканалі «Інтер».

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що в поточному осінньому телесезоні глядачі «Інтера» побачать три серіали виробництва українсько-російської групи компаній Star Media: пригодницьку 12-серійну драму «Маестро», кримінальну драму з елементами фантастики «25-та година», 24-серійну мелодраму за участі турецького актора Аднана Коча «Східні солодощі», а також 40-серійну мелодрама «Нитки долі» за корейським форматом «Туфелька для Попелюшки» спільного виробництва української групи компаній Film.ua та «Інтера» та мелодраму з робочою назвою «Друге життя» виробництва української студії «Золоте руно».

Фото: прес-служба телеканалу «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY