detector.media
03.10.2016 16:33
На «Україні» стартує другий сезон «Агентів справедливості» - третій сезон буде україномовним
На «Україні» стартує другий сезон «Агентів справедливості» - третій сезон буде україномовним
Завтра, 3 жовтня, на каналі «Україна» відбудеться прем’єра другого сезону скріптед-реаліті «Агенти справедливості», у якому приватні детективи будуть розслідувати злочини, змагаючись з поліцією.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перший епізод другого сезону скріптед-реаліті з’явиться в ефірі о 13.15.

Водночас канал повідомляє про те, що знімальна група проекту розпочинає зйомки третього сезону «Агентів справедливості», який транслюватиметься виключно українською.

Нагадаємо, «Агенти справедливості» - це незалежне детективне розслідування реальних злочинів, зняте в форматі скріптед-реаліті, де кожна серія представлена як одна детективна історія. У новому сезоні «Агенти справедливості» будуть не тільки розкривати злочини, а й викривати беззаконня і корупцію у правоохоронній системі.

У новому сезоні замість персонажа актора Дениса Гранчака телеглядачі побачать нового головного героя - журналіста Вадима Зоріна (актор Олексій Зорін). Вадим разом з однокурсником Євгеном Михайлюком, головним героєм першого сезону, відкрив детективне агентство, але був призваний до армії. Віддавши борг Батьківщині, він повернувся в агентство, щоб продовжити свою улюблену справу.

У новому сезоні проекту до команди приєднається експерт по реформам з Міністерства внутрішніх справ Заза Кантарія (актор Заза Чантурія). Завдяки його можливостям, «Агенти справедливості» зможуть отримати доступ до розслідування більш резонансних злочинів і навіть позмагатися з поліцією в їх розкритті.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY