detector.media
02.10.2016 16:02
Аласанія повідомив, що НТКУ звільнила частину приміщень у будівлі по вулиці Мельникова
Аласанія повідомив, що НТКУ звільнила частину приміщень у будівлі по вулиці Мельникова
Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія повідомив, що НТКУ звільнила кілька поверхів у будинку телецентру в Києві по вулиці Мельникова, 42 (так званий Олівець).

Про це він сказав в інтерв’ю «Дзеркалу тижня. Україна».

«Це величезний будинок, який нам не належить. Але ми почали потроху звільняти "Олівець", почали "стискатися". Таким чином вивільнили три верхніх поверхи», - відповів Зураб Аласанія, відповідаючи на питання, чи є в НТКУ план, яким чином сплачувати підвищені тарифи на опалення в будинку по вулиці Мельникова, 42.

Він також повідомив, що в будівлі будуть розміщуватися також студенти Таврійського університету.

«Хочу "пустити" туди Таврійський університет, наших сімферопольських емігрантів. Молодь прийде вчитися в наших стінах, сподіваюся, з листопада. Змінимо прохідну систему, узгодимо з ректоратом графік навчання, щоб не перетиналися навчальні та робочі потоки. Цей вуз має профільні для нас факультети - журналістики, філології.

Хлопців-студентів ми збираємося ще й запрошувати в програми в якості аудиторії, вивчати їхні медійні потреби й побажання в фокус-групах. Крім того, повинен повернутися сторонній бізнес, який пішов із "Олівця": ті ж кафе. Кажуть: вас мало, і ви не ходите обідати. А тепер в "Олівці" з'являться ще 300-400 студентів. Ми на університеті грошей не заробляємо, вони будуть платити орендні ставки Фонду держмайна й оплачувати комунальні послуги... Але справа в тому, що холодний монументальний "Олівець", символ радянської гігантоманії, потребує не стільки грошей, скільки енергії молодості, яка вдихнула би в нього нове життя», - сказав Зураб Аласанія.

Нагадаємо, генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія поки не зміг повідомити, чи зможе НТКУ заробити на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY