detector.media
01.10.2016 16:27
Микита Михалков сподівається, що скоро до анексованого Криму з’їдуться кінематографісти
Микита Михалков сподівається, що скоро до анексованого Криму з’їдуться кінематографісти
Російський актор і режиссер, голова Спілки кінематографістів Росії Микита Михалков планує до кінця цього року представити новий проект розвитку Ялтинської кіностудії в окупованому Росією Криму.

Про це він заявив у рамках кінофестивалю «Євразійський міст», який відкрився 30 вересня в Ялті (Крим), повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на «РИА Новости Крым».

«Проект цієї студії готовий і, Бог дасть, ми наприкінці року представимо його на урядовій комісії, на раді при президенті. Я дуже вдячний керівництву Криму за важку працю, було багато різних перешкод. Дуже сподіваюся, що скоро в Крим з'їдуться кінематографісти. Я розумію, що зараз важкі часи, і в Криму теж. Я розумію, що є люди, які чекали, що все відбуватиметься швидше, але не все збулося, і певна ейфорія пройшла», – заявив Микита Михалков.

«Крим.Реалії» нагадує, що 22 грудня 2015 року США запровадили нові санкції відносно ряду російських і кримських компаній. В опублікований американським Міністерством фінансів список потрапила, зокрема, Ялтинська кіностудія.

Нагадаємо, міністерство культури Росії оголосило конкурс на держзамовлення з виготовлення «повнометражного відеофільму з частковою державною фінансовою підтримкою на тему: про будівництво моста через Керченську протоку».

Фото: «Ведомости»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY