detector.media
01.10.2016 17:01
Аласанія розповів про роль каналу СТБ в проведенні «Євробачення-2017»
Аласанія розповів про роль каналу СТБ в проведенні «Євробачення-2017»
Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія заявив, що співробітництво НТКУ з каналом СТБ щодо пісенного конкурсу «Євробачення-2017» обмежується рамками національного відбору учасників від України.

Про це він сказав в інтерв’ю «Дзеркалу тижня. Україна».

«Безпосередньо в самому "Євробаченні" канал СТБ участь не приймає. Колеги прекрасно відпрацювали Національний відбір-2016. І саме це - предмет нашого з ними договору. Звичайно, вони хотіли б і велике "Євробачення". Я, в свою чергу, прошу їх про терпіння, з тим, щоб за кілька років підняти Національний конкурс на серйозну висоту», - сказав Зураб Аласанія.

Він також повідомив, СТБ бере на себе забезпечення Національного відбору.

«У нас спільна робоча група, всі принципові рішення ми приймали спільно з Володимиром Бородянським, главою StarLightMedia. Національний відбір на "Євробачення 2017" вже стартував. З фінансів - НТКУ платить за ліцензію, СТБ бере на себе забезпечення Національного відбору. В ефір відбір вийде в лютому, тоді і стане відоме ім'я учасника "Євробачення-2017" від України», - сказав гендиректор НТКУ.

Нагадаємо, «Євробачення-2017» пройде у Києві у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра, розрахований на 12-14 тисяч осіб. Міністр культури Євген Нищук повідомив, що Київ готовий вкласти в саме шоу не менше 200 млн грн, а на підготовку арени та інфраструктури – 1 млрд грн.

Церемонію відкриття «Євробачення-2017» планують провести на території Софійського собору. 

Як раніше сайт «Суспільне мовлення» повідомляв, Кабінет міністрів планує виділити з державного бюджету 455,7 млн грн.  Коштами розпоряджатиметься Держкомтелерадіо.

Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія поки не зміг повідомити, чи зможе НТКУ заробити на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY