detector.media
01.10.2016 15:41
В Україні розробили мобільний додаток Stack для створення інтерактивних «до-після» фото
В Україні розробили мобільний додаток Stack для створення інтерактивних «до-після» фото
Програмісти з Івано-Франківська розробили додаток Stack для створення та поширення інтерактивного контенту - фото у стилі «до» і «після». Розробники розраховують, що додаток буде популярний серед активних користувачів смартфонів.

Про це повідомляє ain.ua.

Програмісти з Івано-Франківська Павло Черноволенко, Іван Ковбас, Володимир Космірак  вирішили спробувати кинути виклик соціальним мережам, які спеціалізуються на фото. Розробники сконцентрувалися на вузькій ніші «до» та «після» фото. З’ясувалося, що в App Store ще немає додатків, які б дозволяли швидко та зручно створювати та поширювати такий контент.

Команда розробників переконана, що у кожної людини на певному етапі виникало бажання порівняти два схожі фото: прогулянка з батьками тими самими стежками в парку, що і десять років тому, фото на лавці, де коханий зробив пропозицію, або фото до і після шаленої вечірки. На підтвердження вони наводять цифри: хештег #beforeandafter в Instagram зустрічається 4 660 700 разів. Приріст постів - близько 150 000 в місяць.

Тепер завдяки додатку замість того, щоб гортати тисячу фото назад у телефоні або намагатись знайти фото у одній з численних папок на комп’ютері, досить просто відкрити програму і відразу знайти потрібну світлину.

Окрім звичайних користувачів, Stack буде цікавий компаніям для просування їхніх послуг. Компанії, які займаються ландшафтним дизайном, зможуть зручно демонструвати результати своєї праці. Інтерактивний контент в форматі «до» та «після» у даному випадку є найефективнішим інструментом, залишаючи позаду статичні фото чи відео із зображенням процессу, зазначає ain.ua.

Розробка додатку тривала близько 6-ти місяців. Сьогодні команда працює над новими анімаціями стеків та розширеними можливостями для компаній, розповів Павло Черноволенко, співзасновник проекту.

Додаток вже доступний на App Store для користувачів iOS 8 та вище. Користувачам Android доведеться зачекати до літа 2017.

На фото – розробники додатку

Фото: ain.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY