detector.media
30.09.2016 19:18
«1+1» запускає нові комедійні серіали у прайм-тайм по буднях
«1+1» запускає нові комедійні серіали у прайм-тайм по буднях
В осінньому телесезоні канал «1+1» покаже прем’єри п'яти комедійних серіалів.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Починаючи з 10 жовтня, по буднях глядачі «1+1» зможуть переглянути комедійні серіали «Кращий тиждень мого життя», «Кандидат», «Село на мільйон», «Матусі-2», і «Слуга народу-2».

Серіали виходитимуть в ефірі о 21.00.

Нагадаємо, восени на «1+1» стартують нові комедійні серіали, два з яких — власного виробництва.

Власний формат «Кандидат» — 16-серійна політична комедія виробництва «1+1 Продакшн», режисер — Павло Потатуєв. У головній ролі кандидата в мери знявся шоумен Антон Лірник.

Ситком «Село на мільйон» налічує 12 серій і є адаптацією хорватського формату Kud Puklo Da Puklo. У ньому троє кузенів отримують у спадок від свого дідуся мільйон євро, але з однією умовою: вони мають рік прожити в селі в Західній Україні. Виробництво — «1+1 продакшн».

Комедія «“Кращий” тиждень мого життя» — адаптація британського серіалу Worst Week. Це історія молодої пари, яка на останній тиждень до весілля переїжджає до батьків нареченої, де все йде шкереберть. Серіал налічує 8 епізодів, виробництвом займався продакшн «Імперія добра».

Восени «1+1» також покаже другий сезон серіалу «Матусі» спільного виробництва російської студії Yellow, Black and White та українських IQ Production і Sister's Production на замовлення телеканалу «1+1», а також другий сезон серіалу «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95».

На фото – кадр з комедії «Кандидат»

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY