detector.media
30.09.2016 17:30
Нацрада оголосила конкурс на 12 вільних радіочастот в Одеській області
Нацрада оголосила конкурс на 12 вільних радіочастот в Одеській області
Нацрада 29 вересня ухвалила рішення про затвердження конкурсних умов та оголошення конкурсу на мовлення з використанням 12 вільних радіоканалів у Одеській області. Відповідне оголошення незабаром буде опубліковане в газеті «Голос України».

Про це повідомляє сайт регулятора.

На конкурс виставлені  частоти на мовлення в Арцизі, Березівці, Болграді, Балті, Великій Михайлівці, Захарівці (Фрунзівка) – 2 частоти, Ковбасовій Поляні, Кодимі, Миколаївці, Подільську (Котовськ). Можливий обсяг мовлення на зазначених каналах – від 1 год. 15 хв. на тиждень до 24 години на добу.

Серед зазначених радіочастотних присвоєнь 5 були отримані у червні цього року, 6 – залишилися із попередніх конкурсів, 1 частотне присвоєння у Балті – вільний відрізок із граничним обсягом мовлення 15 год. 01 хв. на тиждень.

Конкурсними умовами затверджено вимоги до програмної  концепції мовлення, зокрема рекомендовано розміщення інформаційних передач із регіональною і місцевою тематикою, а також дозволяється ретрансляція виключно програм суспільного мовлення.

Заяви на участь у конкурсі прийматимуться з 3 листопада до 2 грудня (17.00). Відповідно до пункту «б» частини п’ятої статті 25 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» граничний термін підбиття підсумків конкурсу – 31 січня 2017 року.

Нагадаємо, 15 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила замовити в ДП «Український державний центр радіочастот» прорахунок нових ФМ-частот і збільшення потужності передавачів на частотах, що вже використовуються.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY