detector.media
30.09.2016 12:31
За перше півріччя 2016 року рекламний дохід регіональних газет зріс на 20,5 %
За перше півріччя 2016 року рекламний дохід регіональних газет зріс на 20,5 %
Асоціація «Незалежні регіональні видавці України» (АНРВУ) провела щорічне опитування керівників рекламних відділів регіональних друкованих ЗМІ України

Про це повідомляє прес-служба АНРВУ.

В опитуванні прийняли участь керівники рекламних відділів друкованих ЗМІ регіональних медіа, що представляють центральну, східну, західну та південну Україну, які виділили ТОП-5 основних сегментів ринку в друкованих регіональних медіа, що зростали в першому півріччі 2016року в порівнянні з відповідним періодом минулого року.  За його результатами, у всіх опитаних регіонах суттєво зріс сегмент «Будівництво». На другому місці – в половині опитаних регіонів – зросли рекламні доходи в сегменті «Будівельні товари та послуги». Сегменти «Робота» та «Медицина» зросли в однакової кількості респондентів (у понад третини опитаних). Завершує ТОП-5 суттєво зростаючих сегментів в друкованих регіональних медіа сегмент «Банки/Фінанси» та «Кредитні спілки».

«Фактичне зростання доходів від реклами в друковані медіа в першому півріччі цього року становило 20,5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року», – повідомляє АНРВУ та додає, що до кінця року зростання доходів від реклами становитиме 16% за весь 2016 рік до минулого 2015 року.

АНВРУ зазначає, що відсоток національних бюджетів в регіональній пресі скоротився і становить незначний розмір.Дані включають рекламні доходи класифайдів та не включають доходи від політичної реклами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY