detector.media
30.09.2016 09:21
5-6 жовтня – Міжнародна конференція «Урядування сектору безпеки: роль медіа»
5-6 жовтня Центр Разумкова разом з DCAF (Женевським центром демократичного контролю за збройними силами) проведе 4-ту Міжнародну конференцію «Урядування сектору безпеки: роль медіа». Учасники заходу мають знайти відповідь на питання: «Журналісти та силовики: партнери чи конкуренти?»

У заході візьмуть участь вітчизняні та міжнародні експерти й журналісти, представники керівництва та прес-служб державних силових структур, які обговорять правила взаємодії між журналістами та силовими структурами. За результатами обговорення планується виробити проект документу, консенсусного для всіх учасників процесу.

На конференції обговорюватимуться питання:

– роль ЗМІ в урядуванні та демократичному нагляді у секторі безпеки й оборони: український досвід і кращі міжнародні практики;

– ключові виклики реформування сектору безпеки й оборони України, взаємодія інституцій сектору безпеки з пресою та громадянським суспільством;

– проблемні аспекти і кращі міжнародні практики роботи ЗМІ, включно з особливостями їх діяльності в умовах збройних конфліктів (обговорення та підготовка практичних рекомендацій відбудеться у робочих групах).

Центр Разумкова та партнер проекту «Детектор медіа» запрошують журналістів взяти участь у дискусії. Ви можете заздалегідь запропонувати важливі теми та аспекти, які варто було б обговорити на заході.

Конференція відбудеться 5-6 жовтня (початок 5 жовтня о 9.30)

Місце проведення: Київ, вул. Липська, 5, готель «Національний».

Акредитація за електронною адресою: hopta.dm@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY