detector.media
29.09.2016 16:45
Журналістка проекту «ЦРУ» каналу «24» подасть заяву у поліцію про погрози
Журналістка проекту «ЦРУ» каналу «24» подасть заяву у поліцію про погрози
Після ефіру програми «ЦРУ» голова ГО «Всеукраїнська народна рада протидії корупції та експертизи влади» Анатолій Буднік надіслав журналістці 24-го каналу, авторці програми Катерині Мітєвій смс-повідомлення, що містить нецензурні висловлювання та погрози.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У програмі «Кишенькові активісти» журналістка досліджувала діяльність очолюваної Анатолієм Будніком громадської організації. Як йдеться у розслідуванні, представників громадського об’єднання, яке публічно декларує боротьбу із корупцією, було помічено біля маєтків народного депутата Віталія Хомутинника під час громадських акцій протесту.

Під час зйомок сюжету, стверджує телеканал,  представники «Всеукраїнської народної ради» стали на захист майна нардепа та заважали роботі знімальної групи. Журналісти заявляють, що ті самі «активісти» були помічені на акції «Автомайдану» під маєтком колишнього  в.о. ДАІ України О.Єршова.  Ці факти привернули увагу журналістів каналу «24» і змусили детальніше з’ясувати діяльність цієї та інших ГО, що декларують боротьбу із корупцією.

За фактом погроз журналіст Катерина Мітєва подасть заяву до поліції.   

Нагадаємо, у червні журналістів «24-го» каналу незаконно затримали під час зйомки сюжету про контрабанду на українсько-угорському кордоні у пропускному пункті «Лужанка».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY