detector.media
29.09.2016 14:29
На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»
На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»
2 жовтня на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра 16-го сезону шоу «Битва екстрасенсів».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перший випуск шоу вийде в ефірі о 19.00.

Кастинг на участь у новому сезоні проекту пройшли 150 осіб. За місце серед 12 найсильніших екстрасенсів боротимуться учасники з різних куточків світу, серед них -  болгарська провидиця, що перейняла досвід Ванги, ясновидиця з Норвегії, яка багато років співпрацює з поліцією, і перший в історії проекту представник африканського етносу зулусів.

«Це сезон пристрастей, всі випробування проходять на піку емоцій не тільки людей, які звернулися за допомогою на проект, а й самих екстрасенсів. Учасники готові буквально на все, щоб дізнатися правду. Вперше нам вдалося домогтися того, що показання екстрасенса поліція прийняла, зареєструвала і прикріпила до кримінальної справи. Крім того, ми зібрали рекордну кількість глядачів під час розслідування в Рівненській області. Зйомки тривали весь день, і в середньому за роботою екстрасенсів спостерігало близько 200 осіб», - розповіла Наталя Сукач, головний продюсер студії «Пілот», яка знімає 16-ий сезон проекту «Битва екстрасенсів».

Вперше в ролі судді на етапі кастингів спробує себе переможниця минулого сезону шоу Яна Пасинкова.  Постійними суддями проекту залишаються Олена Курилова та Хаял Алекперов - переможці минулих сезонів «Битви екстрасенсів».

Ведучий шоу - Павло Костіцин, його співведучими в різних випусках стануть Марина Узєлкова-Боржемська, Ольга Сумська, Дар'я Трегубова та Наталія Бучинська. Експерт-криміналіст програми - Наталія Костильова.

Нагадаємо, випуски 16-го сезону шоу «Битва екстрасенсів» виходитимуть щонеділі о 19.00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY