detector.media
29.09.2016 12:45
Новим ведучим каналу «1+1» стане Святослав Гринчук, Єгор Гордеєв звільняється
Новим ведучим каналу «1+1» стане Святослав Гринчук, Єгор Гордеєв звільняється
Ведучим ранкових випусків новин ТСН на каналі «1+1» стане Святослав Гринчук. Він вестиме «ТСН.Ранок» з 7.00 до 9.00 щопівгодини, чергуючи ефіри з Марічкою Падалкою через тиждень.

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

За взаємною домовленістю сторін колишній ведучий Єгор Гордеєв залишає ТСН та шукатиме свій творчий шлях у інших проектах.

Дотепер Святослав Гринчук працював на телеканалі «Футбол», де був кореспондентом декількох проектів та ведучим програми «Футбол News».

«Святослав – досвідчений журналіст, харизматичний та впевнений в собі ведучий, і я переконаний, що він посилить команду ТСН та своїм приходом лише сприятиме закріпленню наших позицій на українському телебаченні», - сказав директор департаменту новин Сергій Попов

Святослав Гринчук – випускник факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Телевізійну кар’єру почав у 2006 році у Львові, також працював журналістом футбольного тележурналу «Про Карпати» та львівського телеканалу «Львів ТВ».

 Нагадаємо, телеканал «1+1» стверджує, що 8 вересня у кулуарах Верховної Ради народний депутат Борислав Береза, який згадується у листуванні видвореної з України екс-продюсерки інтерівського продакшну НІС Марії Столярової, допустив образливі вислови на адресу журналістки ТСН Марії Васильєвої.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY