detector.media
28.09.2016 16:59
На Film.ua стартували зйомки стрічки Оксани Байрак для каналу СТБ
На Film.ua  стартували зйомки стрічки Оксани Байрак для каналу СТБ
Компанія Film.ua та Студія Оксани Байрак почали зйомки 4-х серійної мелодрами «40+ або Геометрія любові». Прем'єра фільму відбудеться на початку 2017 року на каналі СТБ.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

У проекті йдеться про трьох 40-річних жінок, які були знайомі з юності.

«Колись вони нагадали собі щасливе життя, і все начебто збулося, тільки немов у кривому дзеркалі. Самотня, хоча і досягла кар'єрних висот, Маша ніяк не може забути про своє перше кохання. Втомлена від важкої ноші дружини невизнаного генія Аліна знаходить розраду в запаморочливому романі з одруженим чоловіком. Тетяна, така на перший погляд щаслива в шлюбі, потай мріє про дітей ... Чи зуміють наші героїні, пройшовши через складні випробування, знайти сили? Чи не побояться вони змінити свої життя і стати щасливими?», - розповіла продюсера і режисера проекту Оксана Байрак.

За її словами, нова стрічка допоможе багатьом 40-річним жінкам відчути в собі сили, натхнення і новий виток молодості.

Продюсери фільму: Віктор Мірський, Оксана Байрак.  Режисерка-постановниця: Оксана Байрак.

Оператор-постановник: Ігор Щербаков. Автор сценарію: Оксана Байрак, Галина Сальгареллі.

У ролях: Ірина Єфремова, Міла Сивацька, Андрій Стоянов, Олег Масленников-Войтов, Анастасія Буніна, Клавдія Дрозд-Буніна та інші.

Нагадаємо, кінокомпанія Film.ua розпочинає восени зйомки двох мелодрам «40+ або Геометрія любові» і «Коротке слово ні», а також нових сезонів серіалів «Жіночий лікар» і «Вікно життя».

На фото - старт зйомок

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY