detector.media
28.09.2016 15:08
На фестивалі «Де кіно» польський режисер Даріуш Яблонський говоритиме про копродакшн короткого метру
На фестивалі «Де кіно» польський режисер Даріуш Яблонський говоритиме про копродакшн короткого метру
30 вересня-1 жовтня на кіностудії Film.ua у Києві вперше пройде фестиваль «Де кіно», який відвідає відомий польський режисер і продюсер Даріуш Яблонський.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

У п’ятницю, 30 вересня, в рамках фестивалю відбудеться зустріч з режисером Олексієм Смоляром, котрий має досвід роботи другим режисером за кордоном, та фінал пітчингу кліпів The Next Big Thing-2016 від «1+1 Продакшн».

Другого дня відбудеться показ добірки найкращих вебізодів фестивалю Marseille Web Fest, панельна дискусія з представниками влади, продакшнів та каналів на тему  «Теорія великого вибуху: українські серіали та фільми сьогодні», допрем’єрний показ двох нових серій проекту Insiders Project.

Спеціальний гість - відомий польський режисер і продюсер Даріуш Яблонський - говоритиме про фінансування для коротких метрів та копродакшн з іншими країнами. На його рахунку - співпраця з майже усіма європейськими країнами, США та Канадою.

О 17.30 стартує фестивальний показ короткометражних фільмів. Як писав «Детектор медіа», до шорт-листа фестивалю «Де кіно» увійшли 35 короткометражних стрічок.

Також у рамках освітньої програми відбудеться серія майстер-класів і кастингів від Ukrainian Film School, лекція щодо захисту авторського права, майстер-клас від Лондонського Університету Мистецтв, лекція директора компанії Postmodern Digital Єгора Борщевського.

Нагадаємо, фестиваль «Де кіно» проводиться вперше за спільної ініціативи 1+1 медіа та Film.ua Group.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY