detector.media
26.09.2016 18:05
Star Media знімає ліричну комедію «Домогосподар»
Star Media знімає ліричну комедію «Домогосподар»
Кінокомпанія Star Media почала зйомки нової 4-серійної ліричної комедії «Домогосподар»

Про це повідомляє прес-служба компанії.

В основі 4-серійного сюжету – сімейна історія. Батько дітей Вільям працює журналістом та займається всіма хатніми справами. Його жінка Ірина – успішна бізнес-вумен. Комедія розповідає про зраду жінки, розлучення подружжя та спроби чоловіка повернути сім’ю.

«"Домогосподар"  історія про сім'ю і про любов. І про те, що багато жінок вимушено стають занадто емансипованими: йдуть в бізнес, звалюють на себе чоловічі обов'язки, повинні приймати серйозні рішення, несуть відповідальність за себе та інших і все менше і менше залишаються жінками. Історія мила, що важливо з гумором, несерйозна на перший погляд, але через все це повчальна. "Ось дивіться, як не повинно бути", - хочемо сказати ми глядачеві», – прокоментував новий проект режисер-постановник Валерій Дев’ятілов.

Над стрічкою працюють: продюсер Влад Ряшин, художник-постановник Євген Кравчиня, оператор-постановник Сергій Політик, режисер-постановник Валерій Дев’ятілов. Автор сценарію: Кирил Олюшкін, Марина Шихалєєва, Ольга Жабіна.

Кінокомпанія StarMedia також працює над новою двосерійною картиною з елементами містики «Доля напрокат».

Нагадаємо, українсько-російська група компаній StarMedia продовжує зйомки детективно-містичного серіалу «Анна-детективЪ». Прем’єра проекту відбудеться в Росії на каналі ТВ3 та в Україні на каналі «Інтер».

Фото - Star Media

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY