detector.media
26.09.2016 16:38
Український фільм Reve te Stohne on tour відібрали на Варшавський кінофестиваль
Український фільм Reve te Stohne on tour відібрали на Варшавський кінофестиваль
Фільм української режисерки Надії Парфан Reve te Stohne on tour матиме міжнародну прем’єру на кінофестивалі класу А у Варшаві, що відбудеться з 7 по 16 жовтня. Стрічку відібрали до міжнародної короткометражної програми.

Про це повідомляє 86 Prokat.

«Для мене дуже важливо, що міжнародна прем’єра фільму відбудеться саме у Польщі, адже зйомки частково проходили у Варшаві та Кракові», - каже режисерка.

Стрічка Reve ta stohne on tour розказує про двох хлопців, які грають у гурті Reve ta stohne. Вони займаються горловим співом і мріють стати рок-зірками. У пошуках заробітку хлопці їдуть на Захід.

Як повідомляється в релізі, українські глядачі зможуть побачити фільм в рамках програми документальних комедій «Світ за очі», яка виходить у прокат 29 вересня. Київська прем’єра підбірки разом з концертом гурту відбудеться 28 вересня о 19:30 в Кінопанорамі. 

«Світ за очі»  програма з двох документальних комедій про закордонні трудові блукання творчих людей. Перша історія – документальне роуд-муві української режисерки Надії Парфан про хлопців з гурту «Реве та Стогне», які поїхали на заробітки у Польщу. Друга стрічка – «Театр одного актора» польського режиcера Якуба Пьонтека про харизматичного невдаху-актора, що не може знайти роботу вдома та їде до Норвегії збирати картоплю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY