detector.media
26.09.2016 09:30
З «Інтера» звільнилась Лариса Задорожна
З «Інтера» звільнилась Лариса Задорожна
Лариса Задорожна, яка працювала шеф-редактором інформаційно-аналітичної програми «Подробности недели» на «Інтері», звільнилась з телеканалу

Цю інформацію вона підтвердила «Детектору медіа».

«Чому звільнилася,коментувати не буду. Від завтра починаю працювати на ICTV в департаменті публіцистичних програм», - сказала пані Задорожна.

В новинному продакшні групи «Інтер» «Національні інформаційні системи» (НІС) загалом пані Задорожна працювала 16 років.

«На "Інтері" в загальному обліку я працювали близько 16 років. Від власкора у Харкові до випускового редактора. Посади пов’язані з новинами», – розказала вона та додала, що в січні 2015 року перейшла з Інтера у «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на ICTV, а у березні 2016 року прийняла пропозицію стати шеф редактором «Подробностей недели» та повернулася на «Інтер». Про це писав «Детектор медіа».

«У березні цього року я прийняла пропозицію стати шеф редактором "Подробностей недели", зараз звільнилася», - прокоментувала вона.

Як зазначила пані Задорожна, трудову книжку з телеканалу вона ще не забрала.

Нагадаємо, нещодавно з «Інтера» звільнився журналіст Веніамін Трубачов, який працював на телеканалі дев'ять років. Він також працюватиме на ICTV.

З 15 вересня головою правління «Інтера»призначена Катерина Шкуратова замістьЄгора Бенкендорфа, який, за повідомленням каналу, залишає «Інтер» за власним бажанням «у зв’язку з особистими обставинами».

Раніше стало відомо, що з «Інтер медіа груп» іде генеральний директор каналу «Мега» Олексій Мустафін. 6 вересня віноголосив про звільнення за власним бажанням.

На фото - Лариса Задорожна

Фото:Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY