detector.media
25.09.2016 19:17
«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен
«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен
Журнал «МайбутнЄ» (видання про ринок фінансових сервісів) у партнерстві з IT-компанією TASoft розпочав випуск щомісячного онлайнового фінтех-дайджесту (дайджест про високотехнологічний ринок фінансів), в якому буде консолідувати найбільш важливі та яскраві новини фінтех-індустрії світу та України

Це перше спеціалізоване видання про фінтех, яке висвітлюватиме найголовніші події в індустрії.  Дайджест буде доповнювати регулярні випуски журналу про високотехнологічний фінансовий ринок.

«Ми слідкуємо за новаціями у сфері високотехнологічних фінансів, приймаючи участь у передових міжнародних івентах з фінтеху, а також спілкуючись з провідними гравцями світового ринку. Отже, готові ділитися ексклюзивами. Рішення започаткувати щомісячний дайджест обумовлено динамічним розвитком глобального фінтех-ринку. Щодо України, у нас теж є провідні гравці фінансового ринку, які  абсолютно конкурентоздатні на світовій арені. Так що цей сегмент у нашій країні хоч і тільки зароджується, проте має яскраві кейси. Нещодавно спільно з Нацбанком ми провели івент за участю міжнародних гостей із Канади, Дубаї та Ізраїлю, присвячений перспективам ринку високотехнологічних фінансів, і почули позитивний фідбек щодо перспектив фінтеху в Україні», - підкреслила Кейт Щеглова, головний редактор «МайбутнЄ», CEO Future Communications Lab.

«Наш інтерес до розвитку теми фінтеху не є випадковим, бо ми кожного дня стикаємось з перевагами високотехнологічного світу і хочемо  аби про це дізналося якомога більше людей. Фінтех допоможе значно покращити ефективність роботи та якість життя», - вважає Денис Глазков, СЕО компанії TASoft, яка займається розробкою високотехнологічних рішень для фінансового ринку і вирішила підтримати ініціативу журналу.

Зважаючи на високотехнологічну специфіку видання, фінтех-дайджест буде розповсюджуватись через чат-бота Джен (корпоративна бренд-айкон видання) у Facebook.

Отримати дайджест можна на сторінці видання в FB, написавши у месенджер боту (обрати опцію «Фінтех-дайджест»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY