detector.media
24.09.2016 11:20
Я не буду просити політичного притулку – російський журналіст Сотнік
Я не буду просити політичного притулку – російський журналіст Сотнік
Російський журналіст і публіцист Олександр Сотнік, який через погрози був вимушений переїхати з Росії до Грузії, заявив, що не проситиме політичного притулку

Про це він сказав в прямому ефірі програми «Шустер LIVE» на каналі 3S.tv .

Російський журналіст Сотнік вийшов на зв'язок зі студією скайпом та зявив, що зараз знаходиться в Грузії, але політичного притулку не проситиме.

«Я не буду просити політичного притулку. З однієї несвободи пірнати в іншу не можна. Якщо вже ти вільна людина, відчуваєш себе таким, залишайся саме таким, – сказав він і припустив, що йому погрожують російські спецслужби.

 «Я порадився з фахівцями і мені сказали, що це безпосередньо по СОРЗ дзвонять, по системі оперативно-розшуковим заходам, тому в роздруківках телефонних розмов ці номери не відображаються», - сказав пан Сотнік і додав, що йому продовжують надходити дзвінки з погрозами.

В ефірі телеканалу журналіст повідомив, що поки що залишатиметься в Грузії та далі працюватиме над своїм проектом.

Я не знаю як буде далі розвиватися географія моїх подорожей, як далі все складеться, але поки що буду залишатися в Грузії і думаю, що обов'язково зможу відвідати і Україну. Але я буду робити те, що робив. Я буду далі займатися нашим каналом "SotnikTV" , Обов'язково будемо знімати репортажі і сюжети, ми будемо намагатися достукатися до громадян. Якщо у вас відняли телебачення, давайте його створювати. Давайте шукати технічні можливості і створювати телевізійний канал, який перекриє державну, так звану фашистську рейхстаговську кремлівську пропаганду», – додав він.

Журналіст близько п'яти років веде на YouTube каналі «Sotnik-TV». У своїх відео він неодноразово висловлювався на підтримку України і виступав з критикою президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, журналіст Олександр Сотнік, який випускає авторську суспільно-політичну програму «SotnikTV», виїхав із Росії до Грузії через численні погрози. Про це  він зробив відповідне відеозвернення. Пізніше він повідомив, що погрози продовжують надходити і в Грузії

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY