detector.media
23.09.2016 16:41
Sister's Production і російська студія Yellow, Black and White працюють над чотирма новими проектами
Sister's Production і російська студія Yellow, Black and White працюють над чотирма новими проектами
Російська студія Yellow, Black and White і Sister's Production, які вже відзняли серіал «Матусі», заявляють про спільну роботу над чотирма новими проектами – комедією «Дружбани», драмами «Колишні» і «Краще, ніж люди» та містичним трилером «Лапсі»

Про це повідомляє креативный продюсер Sister's production Даша Трегубова.

«Успіх нашого першого спільного проекту «Матусі» дуже надихнув всю команду. В процесі співпраці з Yellow, Black&White виникло кілька ідей, що зацікавили наші ринки. Стало очевидно, що інтернаціональні жарти на вічні теми смішні в будь-якій точці світу. Сподіваємося, що наші нові проекти також високо оцінить глядач», - кажуть в команді Sister's production.

Днями стартували зйомки 40-серійної комедії з робочою назвою «Дружбани» про чотирьох друзів, які вирішили відкрити спільний бізнес. Також Sister's Production  повідомляє, що незабаром відбудеться запуск 8-серійної драми з робочою назвою «Колишні» про групу психологів-консультантів, які допомагають пацієнтам реабілітаційної клинки справлятися з різними видами залежностей.

«В найближчих планах студії Yellow, Black and White і Sister's Production робота над 16-серійною драмою з елементами наукової фантастики «Краще, ніж люди». У центрі сюжету – історія унікального робота-андроїда Аріси, який згідно з технічними характеристиками здатний відчувати емоції. Це робить Арісу по-справжньому подібною людині», - йдеться в релізі.

Партнерами також запланований запуск 16-серійного містичного трилера з робочою назвою «Лапсі» про групу вчених, які відправляються в епідемрозвідку, щоб визначити епіцентр зараження небезпечного вірусу і локалізувати його джерело.

Нагадаємо, співпраця студії Yellow, Black and White і Sister's Production почалася, коли партнери приступили до виробництва першого сезону серіалу «Матусі».

Прем'єра серіалу в ефірі каналу «1+1» відбулася в березні. В основі комедії лежить історія про те, як різко змінюється життя жінок, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY