detector.media
23.09.2016 15:35
«1+1» покаже мелодраму власного виробництва «Біженка»
«1+1» покаже мелодраму власного виробництва «Біженка»
25 вересня в 21:00 на каналі «1+1» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Біженка» виробництва «1+1 Продакшн».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Фільм розповідає про молоду жінку – лікаря, яка втратила все, що мала, коли в її місті почалися військові дії. Вона разом із 6-річною дитиною переїжджає жити у інше місто, де зустрічає своїх старих друзів і перше кохання.

Як зазначає телеканал, слова і музику до саундтреку серіалу «Біженка» написав учасник проекту «Голос країни» на «1+1» Андрій Лучанко. Аранжування для саундтрека створив композитор і музичний продюсер проекту «Голос.Діті» на «1+1» Руслан Квінта.

«Під час написання цієї пісні мене надихала історія головної героїні. Тендітна дівчина Надя в тяжкий для країни час бере відповідальність не тільки за своє життя, а й за майбутнє чужої дитини. З нетерпінням чекаю фільм. Його обов'язково подивляться всі мої родичі», - коментує пан Лучанко.

Режисер серіалу «Біженка» – Вікторія Мельникова. Головні ролі в картині виконали – Ольга Гришина і Марк Дробот, які знімалися у серіалі «Центральна лікарня». Ролі другого плану зіграли: Дмитро Гаврилов, Яна Соболевська, Віталій Салій, Дмитро Суржиков.

Нагадаємо, 30 вересня о 20:15 в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем’єра епічної драми «Століття Якова» за однойменним романом-лауреатом літературної премії «Коронація слова» Володимира Лиса.

Фото: прес-служба «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY