detector.media
23.09.2016 14:31
У групі «1+1 медіа» – кадрові зміни
У групі «1+1 медіа» –  кадрові зміни
Група «1+1 медіа» повідомляє про кадрові зміни в структурі телеканалу, які відбудуться з 3 жовтня, та оновлену команду.

Про це йдеться в прес-релізі медіагрупи.

Виконавчий та фінансовий директор групи Ярослав Пахольчук обійме ще одну посаду –  директора напрямку платного телебачення, ключовим завданням якого стане розвиток «1+1 медіа» на ринку платного телебачення в Україні.

Анна Ткаченко залишає посаду HR-директора та очолюватиме новий напрямок і стане директором зі стратегії та розвитку групи. Також вона стане директором діджитал-напрямку, основні завдання якого – створення єдиної діджитал-стратегії всіх активів групи і їх монетизації.

Новим HR-директором «1+1 медіа» стане Лариса Брувер. Вона має 12-річний досвід роботи в галузі управління людськими ресурсами. Останні сім років займала керівні посади в міжнародних компаніях, управляла філіями компаній Східного та Європейського регіонів.

Директором новоствореного напрямку зі стратегічного програмного планування групи стане Девід Стогель, який має понад 20 років телевізійного досвіду в Центральній та Східній Європі та відповідав за розвиток приватних медіа в Польщі, Румунії та Угорщині. З 2005 року обіймав посаду програмного директора і пізніше заступника генерального директора каналу TV Nova, у Чехії. Він формуватиме програмну стратегію всіх телеканалів групи.

Ольга Слісаренко обійме посаду головного продюсера розважальних шоу каналу «1+1». Також під її керівництвом залишиться відділ форматів групи.

Як зазначає PR-департамент «1+1 медіа», «функція PR виводиться на стратегічний рівень і консолідуватиме стратегічні комунікаційні цілі та управлятиме комунікаційними ризиками всіх бізнес-структур групи». PR-директором залишається Світлана Павелецька. 

«Наша компанія постійно розвивається, і я радий, що наша стратегія вже отримала конкретні обриси та втілюється в конкретних змінах. Я вітаю Ларису та Девіда, та впевнений, що вони стануть частиною нашої команди і зможуть принести найкращі практики до своїх напрямків. Щодо Анни, Ярослава, Світлани та Ольги – приємно бачити, як наші менеджери ростуть та розвиваються разом з компанією. Впевнений, що попереду нас чекає багато цікавих та успішних проектів» - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор групи «1+1 медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY