detector.media
22.09.2016 17:40
Шверк і Севрюков уже рік не можуть потрапити до Комітету свободи слова
Шверк і Севрюков уже рік не можуть потрапити до Комітету свободи слова
Народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Григорій Шверк і Владислав Севрюков уже рік не можуть стати членами Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики. 22 вересня не вдалася їхня чергова спроба обратися до цього комітету.

22 вересня Верховна Рада так і не розглянула питання про включення 20 народних депутатів, обраних за останній час, до складу різних парламентських комітетів. Проекти парламентських постанов, зареєстровані 22 вересня, передбачають обрати Григорія Шверка і Владислава Севрюкова членами Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики. Але через відсутність згоди в залі проекти так і не були поставлені на голосування. Депутати, які виступили проти розгляду кадрових питань, наполягали на тому, що фракціям необхідно ознайомитися з проектами щойно зареєстрованих постанов.

Нагадаємо, що Григорій Шверк і Владислав Севрюков стали народними депутатами 17 вересня 2015 року – вони пройшли за списком «Блоку Петра Порошенка» після того, як двоє інших народних депутатів від БПП склали свої повноваження, перейшовши на роботу у виконавчих органах влади.

Фото з архіву «Детектора медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY