detector.media
21.09.2016 22:40
Під брендом «Микита Кожум’яка» випускатимуть сосиски та канцтовари
Під брендом «Микита Кожум’яка» випускатимуть сосиски та канцтовари
Під брендом українського повнометражного 3D-мультфільму «Микита Кожум’яка» почали продавати сосиски та канцтовари

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Сергій Гаврилов, керівник і продюсер мультимедійного проекту "Микита Кожум'яка".

Сосиски виробляє група підприємств «Глобино» – великий український виробник м’ясо-молочної продукції. Ексклюзивним постачальником на території України канцтоварів під ТМ «Микита Кожум’яка» вказано ТОВ «Папірус Гурт Збут» – дистриб’ютора канцтоварів, який входить до української групи компаній «Папірус».

Нагадаємо, анімаційний фільм «Микита Кожум’яка» знятий за мотивами однойменної книги Антона Сіяніки на українській студії Panama Grand Prix. Тривалість фільму – 80 хвилин, прем’єру в Україні призначено на 13 жовтня 2016 року. Продюсери мультфільму – Дмитро Белінський, Ігор Рома та Ірина Манжосова, режисер – Манук Депоян, сценаристи – Олена Шульга, Світлана Куценко та Філ Паркер.

Мультфільм брав участь у Каннському кінофестивалі та отримав контракти на показ у 15 країнах світу, в тому числі, в Великобританії, Китаї, Японії, Кореї, Польщі, Болгарії, Туреччині та інших.

Робота над мультфільмом почалася в 2009 році, бюджет склав $4 млн. В Україні права на телевізійний показ фільму придбав Новий канал.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY