detector.media
20.09.2016 12:55
Film.ua розпочала зйомки мелодрами «Коротке слово ні» для телеканалу «Україна»
Film.ua розпочала зйомки мелодрами «Коротке слово ні» для телеканалу «Україна»
Компанія FILM.UA спільно з Intra Communications Inc. приступила до зйомок 12-серійного фільму «Коротке слово ні».

Прем'єра відбудеться в 2017 році на каналі «Україна».

Режисером міні-серіалу виступив Сергій Щербин, у ролях: Дмитро Белякін, Марина Митрофанова, Ян Цапник, Стас Боклан, Максим Дахненко, Віра Шпак.

Мелодрама розповідає про історію кохання між інтелігентною дівчиною Наталею та відчайдушним авантюристом Жекою. 

«Звісно, це історія кохання, але в нашому кіно дуже яскраво виражена пригодницька лінія, - розповідає режисер фільму Сергій Щербин, - і нас чекає безліч каскадерських сцен. Упевнений, що життєві колізії, елементи кримінальної драми й романтична історія головних героїв захоплять глядача».

Нагадаємо, Кінокомпанія Film.ua спільно з Intra Communications Inc. приступили до зйомок 12-серійного драматичного фільму «Лінія світла». Прем'єра картини відбудеться в 2017 році

Компанія Film.ua розпочала зйомки 4-серійного фільму «Будинок на холодному ключі». Прем'єра відбудеться на телеканалі «Україна» в цьому році.

У липні Film.ua повідомила про початок зйомок у Києві багатосерійної стрічки «Нитки долі», яка є адаптацією корейської мелодрами «Туфелька для Попелюшки». Прем'єра фільму відбудеться в новому сезоні на телеканалі «Інтер».

У липні кінокомпанія Film.ua спільно з Intra Communications Inc. приступили до зйомок 12-ти серійного містичного детективу «Контакт». Прем’єра стрічки відбудеться у 2017 році.

Раніше кінокомпанія розпочала зйомки 16-серійної драмеді «Папа Ден». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY