detector.media
20.09.2016 13:35
Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва
Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва
10 жовтня о 20:00 на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра поліцейського детективу «Останній коп» із Гошею Куценко в головній ролі.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

«Останній коп» – спільний українсько-російський проект, знятий за німецьким форматом Derletzte Bulle (англ. «The Last Cop»). Формат придбано групою «1+1 media» у компанії Red Arrow International. 

Серіал містить 39 серій по 40 хвилин. У головних ролях російські актори Гоша Куценко, Наталя Вдовіна, Анатолій Руденко, Вікторія Корлякова, Поліна Куценко.

За сюжетом, чесний поліцейський, який отримав поранення під час виконання завдання і впав у кому на двадцять років, приходить до тями в сучасному світі. Він не розуміє багатьох досягнень технічного прогресу, не знає, що таке флешка, планшет чи смартфон, не користується Інтернетом. Але герой не втратив ні гостроти розуму, ні професійних навичок і залишається кращим оперативником відділку. 

Серіали, зняті за форматом «Останнього копа» виходять у різних країнах світу. В Німеччині вийшло п’ять сезонів «Останнього бика» (німецький варіант назви серіалу), у Франції транслюється четвертий сезон «Фалько». У 2014 році перший сезон серіалу за цим форматом вийшов в Естонії, у 2015-му – в Японії.

Серіал «Останній коп» виходитиме в ефір із понеділка по четвер о 20:00. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY