detector.media
20.09.2016 12:20
ZIK запускає програму журналістських розслідувань «ЖитлоБлуд»
ZIK запускає програму журналістських розслідувань «ЖитлоБлуд»
21 вересня о 21:30 на телеканалі ZIK відбудеться прем'єра програми журналістських розслідувань «ЖитлоБлуд».

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

На прикладі авторів нового проекту, котрі, як і мільйони українців, хочуть придбати житло і розпочати нове життя, ZIK спробує застрахувати своїх глядачів від недобросовісних забудовників і будівельних аферистів. 

У кожному випуску «ЖитлоБлуду» будуть присутні два постійних експерти – архітектор і нотаріус, які консультуватимуть, даватимуть практичні поради, оцінюватимуть обраний об'єкт. Також до будівельних журналістських розслідувань, в залежності від проблеми, долучатимуться інші профільні експерти. Наприклад, гідрогеолог або майстер фен-шуй. 

«Проект "ЖитлоБлуд" – практичного характеру і має на меті допомогти нашим глядачам купити квартиру з найменшим ризиком для бюджету родини та психічного здоров'я її членів. Формат проекту – синтез реаліті, експерименту, журналістських розслідувань і, навіть, шоу. Оскільки під прицілом команди "ЖитлоБлуду" першочергово ринок незаконних новобудов, кожне розслідування – це сміх та сльози. Цикл програм, який претендує побити рекорди за кількістю "розбірок" з кулаками та завалених зелених парканів на будмайданчиках під тиском народного обурення», – розповідає генеральний продюсер телеканалу ZIK Ольга Бенеда.

Програма виходитиме в ефір щосереди. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY