detector.media
19.09.2016 16:47
«112 Україна» покаже документальну стрічку про дітей із зони АТО
«112 Україна» покаже документальну стрічку про дітей із зони АТО
21 вересня о 23:30 на телеканалі «112 Україна» відбудеться показ документальної стрічки «Уламки дитинства» про дітей, які пережили всі страхи воєнних дій у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

Авторка стрічки – журналістка телеканала Анастасія Соха - у своєму фільмі розповість історії дітей, які змушені були покинути свій будинок і швидко подорослішали.

Серед героїв картини – Влада і Коля – діти з різними життєвими трагедіями. У свої 12 років Влада двічі пережила втрату родичів. А Коля постраждав від снаряда й залишився без ніг та однієї руки.

Авторка поспілкувалася з родичами, волонтерами, які, ризикуючи власним життям, евакуйовували дітей із зони АТО, психологами, державними діячами.

Одні експерти розповідають, чому тепер діти вважають найбезпечнішим місцем – могилу, а дехто  мріє жити на деревах. Інші – стурбовані тим, що в державних органах не розуміють як сильно травмоване молоде покоління, що постраждало від військових дій, адже для цього не проводили ніяких масштабних досліджень.

Режисер монтажу – Євген Трафимов, редактор – Людмила Писанко, оператори – Олексій Мацкевич, Катерина Майстренко, дизайнери – Євген Чернов, Сергій Ябуров.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY