detector.media
16.09.2016 14:00
«1+1» покаже мелодраму власного виробництва
«1+1» покаже мелодраму власного виробництва
18 вересня о 21:00 на каналі «1+1» відбудеться прем'єра чотирьохсерійної мелодрами «Випадкових зустрічей не буває» виробництва «1+1 Продакшн»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Мелодрама, як зазначено в релізі «1+1», розказує  про бізнес-вумен Олену, яка не може мати дітей, проте мріє про усиновлення. Чоловік жінки її в цьому не підтримує.

«У боротьбі за щастя Олена переживає безліч перешкод, розчарувань і особистих трагедій. Чи зможе головна героїня витримати всі випробування і знайти справжню любов - головна інтрига фільму», – повідомляє телеканал.

Саундтрек до серіалу «Випадкових зустрічей не буває» написав композитор і музичний продюсер проекту «Голос.Діті» на «1+1» Руслан Квінта.

«Коли я писав музику для саундтреку до цього фільму, я враховував всі переживання, які відчували головні герої: любов, зраду, біль. Пісня вийшла ліричною, вона розповідає свою історію, доповнюючи сюжет мелодрами. Молода співачка Катя Рибак красиво передала всі емоції у виконанні композиції », – коментує пан Квінта.

Режисер «Випадкових зустрічей не буває» – Вікторія Мельникова. Головну роль в картині зіграла українська актриса Анна Кузіна. Також, в одній з головних ролей глядачі побачать актора Сергія Радченко, який знімався в серіалі «Господиня». Ролі другого плану зіграли: Сергій Дерев'янко, Міла Сивацька, Сергій Калантай, Алла Мартинюк, Станіслав Мельник.

Як писав «Детектор медіа», «1+1 Продакшн» працює над чотирма серіальними проектами на кшталт мелодрами «Все одно ти будеш мій».

Нагадаємо, в Києві стартували зйомки комедійного серіалу «Субота», виробництвом якого на замовлення телеканалу «1+1» проекту займається продакшн RunGo Studio.

Телеканал «1+1» також розглядає можливість продовження документального проекту «Україна. Повернення своєї історії», який вийшов в ефірі 25 серпня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY