detector.media
15.09.2016 12:44
«1+1» знімає другий сезон реаліті-шоу «На ножах»
«1+1» знімає другий сезон реаліті-шоу «На ножах»
Телеканал «1+1» розпочав зйомки другого сезону реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим. Прем’єра відбудеться навесні 2017 року

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У проекті ведуча Фреймут та пан Борисов, як і у першому сезоні реаліті-шоу,  проводитимуть аналіз роботи ресторанів і допомагатимуть закладам стати успішними за 5 днів.

«У цьому їм допомагатиме команда професійних експертів: дизайнери інтер'єру Олександр і Володимир Юдіни, психолог і фахівець з етикету», –  повідомляє телеканал.

У фіналі кожної програми вони будуть давати поради, як поліпшити меню, рівень обслуговування, інтер'єр ресторану, а також допоможуть вирішити конфлікти в колективі.

У нових випусках другого сезону реаліті-шоу «На ножах» команда проекту буде допомагати сімейним ресторанам, «проблеми яких часто виходять далеко за рамки бізнесу і відображаються на взаєминах родичів». Ресторатор Борисов приділить більше уваги питанням фінансової успішності закладів.

«Проект «На ножах» взяв на себе велику відповідальність не тільки за бізнес, а й, у якійсь мірі, за долі людей. Ми повертаємо чоловіка дружині, а батька – дітям, миримо брата і сестру. Люди помилково вірять, що відкрити ресторан - це найлегший спосіб швидко розбагатіти. Але за невігластво доводиться зазнавати збитків. Глядачам сезон стане корисним, тому що кожна програма - гостра новела, – яка має мудру мораль», каже пані Фреймут.

Як зазначено в релізі, у зйомках другого сезону вже взяли участь ресторани Вінниці, Білої Церква і Броварів. В ефірі «1+1» проект можна буде побачити навесні 2017 року.

Нагадаємо, 17 вересня на телеканалі «1+1» стартує дванадцятий сезон гумористичного шоу «Розсміши коміка», головний приз у якому складає 50 тис. грн.

6 вересня генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко повідомив, що повністю відхилив претензії Нового каналу до «1+1» щодо трансляції програми «Інспектор Фреймут». Новий канал у свою чергую заявляє, що подаватиме апеляцію на це рішення суду

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY