detector.media
14.09.2016 14:58
«Інтер» запускає шоу за американським форматом
«Інтер» запускає шоу за американським форматом
У суботу, 24 вересня, на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра розважального шоу для дорослих «Добрий вечір на “Інтері”», знятого за американським форматом Hollywood Game Night. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Команда телеканалу адаптувала американський формат Hollywood Game Night, який збирає в студії головних зірок країни. У 2013 проект вперше з'явився в ефірі NBC Studio, а в наступні роки був реалізований ще в десяти країнах, де здобував високі рейтинги.

На «Інтері» новий проект називають головною прем’єрою осені.

Ведучим програми «Добрий вечір на “Інтері”» стане обличчя каналу Андрій Доманський. У студію до телеведучого приходитимуть зірки шоу-бізнесу, музиканти, дизайнери, спортсмени-олімпійці, актори, колеги-телеведучі, а також телеглядачі.

За умовами шоу, дві команди зіркових гостей будуть грати в різні ігри, виконувати смішні завдання Андрія Доманського, веселитися, розважатися, співати й танцювати. Учасники шоу змагатимуться за головний приз — 50 тис. гривень. Вести зіркові команди до перемоги будуть капітани— звичайні українці з числа людей, які подали заявку на проект і пройшли кастинг.

Шоу «Добрий вечір» виходитиме в ефір «Інтера» щосуботи о 22:30.

Нагадаємо, 18 вересня на «Інтері» стартує нове тревел-шоу «Вокруг М» виробництва українського продакшну TeenSpirit Studio (виробник тревел-шоу «Орел і решка»). Прем’єра відбудеться в неділю о 12:00, а надалі шоу змінить час виходу – йтиме по суботах о 23:30 з повтором по неділях о 12:00.

Ельвіра Насібулліна для «Детектора медіа»

Фото надані прес-службою каналу «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY