detector.media
13.09.2016 16:54
Star Media знімає містичний детектив, що вийде на російському ТВ3 та українському «Інтері»
Star Media знімає містичний детектив, що вийде на російському ТВ3 та українському «Інтері»
Українсько-російська група компаній StarMedia продовжує зйомки детективно-містичного серіалу «Анна-детективЪ». Прем’єра проекту відбудеться в Росії на каналі ТВ3 та в Україні на каналі «Інтер». Про це повідомляє прес-служба Star Media.

Серіал «Анна-детективЪ» матиме 56 серій хронометражем 47 хвилин. Дві серії є частиною однієї новели, тож загалом сюжет поділений на 28 новел. Події фільму відбуваються у ХІХ сторіччі, а сам серіал буде «трохи англійським», як зазначає продюсер проекту Віталій Бордачов.

Головні герої – медіум Анна Миронова (акторка Олександра Нікіфорова) та начальник розшукового відділу поліції Яків Штольман (актор Дмитро Фрід) розслідують злочини у маленькому повітовому місті Затонську. Надприродні здібності Анни та дедукція Штольмана допомагають успішно розкривати кримінальні справи. Паралельно розслідуванню між головними героями зароджуються й неділові стосунки. Віталій Бордачов описує головного героя як варіант Шерлока Холмса та Ераста Фандоріна в одній особі, а героїню – як варіант Олени Блаватської.

«Це буде вертикальний детектив, одна історія — дві серії, — розповідає генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин. — Містика ж проявляється через героїню, коли їй вдається увійти в контакт з духами. Герой – це людина з непростою біографією, це сищик, прагматик. На пару вони розслідують злочини – він шляхом аналізу й умовиводів, вона – через відчуття й контакти з духами… Дві різнополярні людини, які дуже тягнуться одне до одного. На цьому будується мелодраматична складова, що проходить через весь серіал».

За повідомленям Star Media, серіал є спільним виробництвом України та Росії.

Тим часом російський телеканал ТВ3 позиціонує цей проект як свій власний. У прес-службі Star Media «Детектору медіа» уточнили, що цей серіал знімає Star Media своїм коштом і не на чиєсь замовлення. Наразі кінокомпанія продала проект двом телеканалам: ТВ3 у Росії та «Інтеру» в Україні.

ТВ3 планує показ на листопад. Коли відбудеться прем’єра на «Інтері» - наразі інформації немає.

Серіал продюсують Влад Ряшин (генеральний продюсер Star Media), Віталій Бордачов (продюсер Star Media), Дар’я Легоні-Фіалко (колишня генеральна продюсерка телепроектів Star Media і директорка ТВ3, а нині директорка російського каналу СТС), Катерина Андрієнко (продюсерка ТВ3).

Автори сценарію – Юлія Венгловська, Олексій Колмогоров, Павло Кім, Сергій Голубєв і Марія Кретиніна. Режисери-постановники – Фелікс Герчиков, Євген Семенов, Артур Руминський, Сергій Мезенцев, Денис Карро, Віталій Бордачов. Оператори-постановники – Кирило Сперанський, Олександр Алешніков.

У фільмі знімаються російські актори Олександра Нікіфорова, Дмитро Фрід, Сергій Друзьяк, Ірина Сидорова, Андрій Риклін, Борис Хвошнянський та інші, українська акторка Ольга Сумська.

Нагадаємо, що в поточному осінньому телесезоні глядачі «Інтера» побачать три серіали виробництва Star Media. «Маестро» — пригодницька 12-серійна драма, сюжет якої розгортається навколо моряка Паші у 1986 році. «25-й час» — кримінальна драма з елементами фантастики. Головна героїня — журналістка, яка має чарівний годинник, здатний повертати час на годину назад. Завдяки йому кореспондентка попереджуватиме трагедії. «Східні солодощі» — 24-серійна мелодрама про нещасливе подружжя, яке їде до клініки Стамбула, щоби там головна героїня змогла завагітніти. Так і стається, однак батьком дитини виявляється не її чоловік. Зйомки проходили в Україні та Туреччині, а одну з головних ролей виконав турецький кіноактор Аднан Коч.

Ельвіра Насібулліна для «Детектора медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY