detector.media
12.09.2016 18:40
Шеф-редактором видавничої групи «Картель» став Віталій Пирович
Шеф-редактором видавничої групи «Картель» став Віталій Пирович
З 12 вересня посаду шеф-редактора видавничої групи «Картель» обіймає Віталій Пирович, який раніше працював на посаді головного редактора порталу Depo.ua

Цю інформацію пан Пирович підтвердив «Детектору медіа».

«Призначили сьогодні (12 вересня. – ДМ). Для мене це робота в більших масштабах, адже це два друкованих видання, інтернет-видання»,  прокоментував він.

За словами Пировича, головним редактором Depo.ua стала Ольга  Лукінова, яка до цього була редактором мережі регіональних порталів  Depo.ua.  

Пан Пирович у журналістиці з 2002 року. З 2013 року керував сайтом «Еспресо ТВ», а з 2014 року очолював новинну редакцію телеканалу «Еспресо ТВ». З березня 2015 року обіймав посаду шеф-редактора порталу  Depo.ua.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про ситуацію, що склалася навколо редакції видання «Деловая столица», яка входить в  холдинг «Картель». Тоді в деяких ЗМІ з’явилась інформація щодо закриття тижневика. В редакції «Деловой столицы» спростували цю інформацію та заявили, що газета оновлює свою стратегію роботи.

Згодом голова правління ПрАТ «Картель» Олег Вовкогон повідомив «Детектору медіа», що позиція керівництва холдингу полягає в тому, що редакція оновлюється, посилюється, і проект буде і далі існувати на ринку.

На фото -  Віталій Пирович

Фото:  www.youtube.com

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY