detector.media
12.09.2016 17:46
Discovery Networks призначила нового директора з дистрибуції у Північно-Східній Європі
Discovery Networks призначила нового директора з дистрибуції у Північно-Східній Європі
12 вересня Discovery Networks (підрозділ медіа-компанії Discovery Communications) отримала нового директора з дистрибуції у Північно-Східній Європі (NEE)

Про це повідомляє прес-служба медіа-компанії.

Директором з дистрибуції у Північно-Східній Європі (NEE) Discovery Networks став співробітник компанії Олександр Чугунов.

«Успішний досвід Олександра і його експертне знання специфіки роботи в країнах Північно-Східної Європи відкриває нам нові можливості для подальшого розвитку і поширення телеканалів портфоліо Discovery і Eurosport у цьому регіоні», — прокоментувала призначення Чугунова керуючий директор компанії Discovery Networks у Північно-Східній Європі Ганна Пак.

Як зазначено в релізі компанії, посаду створено та відновлено для «посилення присутності телеканалів компанії в регіоні і більш ефективної співпраці з партнерами країн Північно-Східної Європи, в першу чергу України і Казахстану».

На новій посаді пан Чугунов буде співпрацювати з Ганною Пак. До своїх обов’язків новий директор приступить вже у вересні.

Discovery Communications  (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) — медіакомпанія, що об’єднує канали пізнавально-розважального та спортивного контенту. Мовлення Discovery Communications на ефірній і платній основі охоплює понад 220 країн світу із загальною кількістю глядачів понад 3 млрд осіб. У портфоліо Discovery входять всесвітньо відомі канали Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science і інші, а також Oprah Winfrey Network в США, Discovery Kids в Латинській Америці і Eurosport в Європі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY