detector.media
11.09.2016 10:33
У «ДНР» заявили, що знищуватимуть журналістів, яких вважатимуть «українськими диверсантами»
У «ДНР» заявили, що знищуватимуть журналістів, яких вважатимуть «українськими диверсантами»
Бойовики терористичної організації «ДНР» заявили з посиланням на «дані власної розвідки», що українські силовики начебто готують диверсантів під виглядом журналістів. У «ДНР» заявили, що будуть «виявляти і знищувати» так званих «українських диверсантів».

Цю заяву «заступника командувача оперативного командування ДНР» Едуарда Басуріна  наводить російське пропагандистське інформагентство «РИА Новости».

Терорист стверджує, що на територію «ДНР» будуть перекинуті для здійснення терактів «диверсійні групи» під виглядом журналістів.

«Підтверджуються факти підготовки в 30-й окремій моторизованій бригаді декількох диверсійних груп, які плануються до перекидання на територію ДНР під виглядом журналістів для проведення терористичних актів, спрямованих на дестабілізацію внутрішньополітичної обстановки», - запевняє один з командувачів сепаратистів «ДНР».

Едуард Басурін заявив також, що особи, яких терористи вважатимуть українськими диверсантами, будуть «ліквідовані».

«Оперативним командуванням і спецслужбами ДНР вживаються додаткові заходи з виявлення та ліквідації українських диверсантів», - цитує терориста «РИА Новости».

Нагадаємо, бойовики угруповання «ЛНР» заявили про затримання української журналістки із Івано-Франківська, кореспондентки інформаційного ресурсу «Голос-інфо» Ольги Богданової (Сворак).  Бойовики звинувачують її у шпіонажі і загрожують судом. У розповсюдженому бойовиками відео вона заявляє, що співпрацювала з СБУ.

У серпні стало відомо, що затримана у червні бойовиками «ЛНР» журналістка Ольга Сворак (Богданова) з Івано-Франківська, яку сепаратисти звинувачують у начебто шпигунстві, внесена до списків на обмін Тристоронньої робочої групи у Мінську.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY