detector.media
10.09.2016 14:52
Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»
Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»
Група проукраїнських хакерів «Восток Вендетта», які знаходяться в окупованому Луганську, видалили головний пропагандистський YouTube-канал так званої «Луганської народної республіки», створеної сепаратистами, «ДТРК ЛНР».

Про це повідомляє «Громадське».

«ДТРК ЛНР» — канал, який було створено терористами «ЛНР» на базі державної телекомпанії «ЛОТ» після окупації Луганська у травні 2014 року.

«Хлопці, ми знову в строю! Передаємо привіт youtube-каналу ДТРК ЛНР!!! R.I.P. C повагою, "Восток Вендетта"!», - написали хакери.

Разом з каналом  «ДТРК ЛНР» на YouTube зник і весь відеоархів сепаратистського мовника. Наразі, на сайті «ДТРК ЛНР» немає жодного відеороліку.

Канал «ДТРК ЛНР» розповідав про лідера бойовиків Ігоря Плотницького та про начебто «економічне зростання» в «ЛНР», а також спеціалізувався на створенні проросійських пропагандистських матеріалів про Україну. Канал був єдиним та головним в окупованому Луганську.

Нагадаємо, Держкомтелерадіо повідомляє, що Луганська телерадіокомпанія («ЛОТ») припинила реєстрацію як юридична особа в статусі ОДТРК. Відповідний запис внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Луганська ОДТРК, як і всі обласні державні телерадіокомпанії, реформована у філію НТКУ, і тепер працює як регіональна дирекція.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY