detector.media
09.09.2016 16:08
На «2+2» стартує програма «Роби бізнес» з Дубінським та Ашіон
На «2+2» стартує програма «Роби бізнес» з Дубінським та Ашіон
В рамках спільного проекту Представництва ЄС та «1+1 медіа» на телеканалі «2+2» стартує програма «Роби бізнес».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма є частиною проекту #EUkraine, який покликаний підтримати розвиток малого і середнього бізнесу в Україні, мотивувати українців прикладами успішних бізнес історій і надати аналітику бізнес середовища в Україні та Європі.

Перший випуск «Роби бізнес» з’явиться в ефірі телеканалу «2+2» у неділю, 11 вересня, о 16.00.

Виробництвом програми займається Управління журналістських проектів «1+1 медіа». Ведучі - Олександр Дубінський та Кароліна Ашіон.

У кожному випуску програма, що виходитиме у форматі телевізійного журналу, розповідатиме про вітчизняних підприємців та компанії, які досягли успіху не лише в Україні, а й поза її межами. Відомі топ-менеджери та власники успішних українських бізнесів поділяться історіями їх створення, виходу на міжнародні ринки, співпрацю з країнами ЄС та особливостями ведення бізнесу в Україні.

Окрім цього щотижня команда проекту ділитиметься корисною інформацією, які можливості для українського бізнесу надає угода про Асоціацію України та ЄС і зона вільної торгівлі, а також даватиме поради як починаючим, так і досвідченим бізнесменам.

У першому випуску програми «Роби бізнес» телеглядачі дізнаються про світовий успіх українських вишиванок, які стали трендом сезону та підкорили серця найбагатших і найвідоміших людей планети, а також історію створення дизайнерського бюро меблів, яке постачає продукцію до шести країн Європи.  

«Ми сподіваємось, що «Роби бізнес», як і проект #EUkraine в цілому, мотивуватимуть українців до започаткування власного бізнесу та дадуть ще більше приводів любити свою країну та працювати заради її розвитку і благополуччя», - розповів ведучий та шеф-редактор програми «Роби бізнес» Олександр Дубінський.

Програма «Роби бізнес» виходитиме в ефірі телеканалу «2+2» щонеділі о 16.00. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY