detector.media
09.09.2016 15:01
Канал «1+1» покаже новий ситком «Субота» наступного року
Канал «1+1» покаже новий ситком «Субота» наступного року
В Києві стартували зйомки комедійного серіалу «Субота», виробництвом якого на замовлення телеканалу «1+1» проекту займається продакшн RunGo Studio.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У центрі сюжету «Суботи» - звичайна сім'я Каблукових, із середнім достатком і стандартними відносинами, але одного дня звичне життя родини кардинально змінюється.

За сюжетом серіалу, в одну із субот, в річницю весілля, в будинок сімейства Каблукових приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі і один з дідусів з новою, молодою дружиною. Чим загрожує цей смертоносний коктейль крихкому затишку в родині Каблукова , глядачі побачать у серіалі.

Сімейна комедія «Субота» складатиметься із 16 півгодинних серій.

Режисером стрічки виступив Семен Горов, відомий глядачам, зокрема, по роботі над серіалом «Останній москаль».

«Сімейне життя - невичерпне натхнення для гумору, джерело цілої комедійної традиції і просто привід для кожного з нас посміятися над собою. Хто не зустрічав всезнаючих свекрух і завжди маленьких молодших братів? Для «1+1» сімейні комедії - не нова територія, в цьому сезоні ми запускаємо комедійний серіал "Найкращий" тиждень мого життя " і нам дуже приємно, що ми маємо можливість знову працювати з режисером Семеном Горовим», - сказала Олена Васильєва, головна продюсерка фільмів і серіалів каналу «1+1».

Прем’єра нового комедійного серіалу «Субота» запланована на 2017 рік.

Нагадаємо, в інтерв’ю «Детектору медіа» головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва повідомила, що влітку «1+1 Продакшн» розпочне зйомки 20-серійної теленовели «Хороший хлопець», 12-годинну романтичну комедію «Догори ногами» та 16-серійну сімейну комедію «Субота».

На фото - момент зйомок

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY