detector.media
09.09.2016 13:18
«1+1» заявляє, що народний депутат образив журналістку ТСН через питання про Столярову
«1+1» заявляє, що народний депутат образив журналістку ТСН через питання про Столярову
Телеканал «1+1» стверджує, що 8 вересня у кулуарах Верховної Ради народний депутат Борислав Береза, який згадується у листуванні видвореної з України екс-продюсерки інтерівського продакшну НІС Марії Столярової, допустив образливі вислови на адресу журналістки ТСН Марії Васильєвої.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

Інцидент начебто стався після того, як Марія Васильєва поставила Бориславу Березі декілька запитань щодо його зв’язку і листування з екс-прдюсеркою програм телеканалу «Інтер» Марією Столяровою.

Телеканал «1+1» обурений образливою поведінкою Борислава Берези і вимагає відповідної реакції від Комітету з депутатської етики. Подібні дії канал вважає ганебними та недостойними політика країни, що намагається жити за європейськими принципами. 

Нагадаємо, 8 серпня народні депутати «Народного фронту» провели у сесійній залі Верховної Ради акцію засудження трьох колег-народних депутатів, яких Марія Столярова, екс-продюсерка кампанії НІС, що виробляє програми для «Інтера», назвала у листуванні «своїми проектами» - Сергія Капліна, Дмитра Добродомова і Борислава Березу.

Водночас нардепи Борислава Береза і Дмитро Добродомов спростовують свою співпрацю із скандальною журналісткою, видвореною з України.

Зокрема Борислав Береза відкидає інформацію про дружні стосунки із пані Столяровою. «Не дружба! Я спілкуюсь з багатьма людьми. Я на чай запропоную кому угодно, і вашим редакторам я пропонував», - запевняє Борислав Береза.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY