detector.media
08.09.2016 15:01
Сценарій українського фільму «Плем’я» видали окремою книгою за кордоном
Сценарій українського фільму «Плем’я» видали окремою книгою за кордоном
Сценарій фільму «Плем’я» Мирослава Слабошпицького видано окремою Книгою у Таїланді. Книга надійшла у продаж магазинів країни за місяць після того, як стрічка «Плем’я» пройшла в кінотеатральному прокаті.

Сценарій фільму «Плем’я» - це подарункове видання тайською мовою, проілюстроване великою кількістю фотографій з фільму та фотографіями робочих моментів зйомок. До книги додано два DVD-диски – один з фільмом «Плем’я», другий містить робочі моменти зйомок та інші бонусні матеріали.

Окремою книгою сценарій стрічки Мирослава Слабошпицького  видано вперше.  Раніше фрагменти сценарію докладали до подарункових видань DVD та Blurey дисків у Франції та США. Також сценарій фільму «Плем’я»  на прохання  бібліотеки сценарїїв Американської кіноакадемії Margaret Herric Library був переданий до її фондів.

Нагадаємо, «Плем’я» - найбільш титулований український фільм, володар близько 50 нагород міжнародних кінофестивалів,  включно з Гран-прі Тижня критики Канського кінофестивалю, та відзнакою Європейської кіноакадемії за кращий дебют. Фільм був придбаний для прокату у 45 країнах, включаючи  Європу, США, Австралію і Нову Зеландію. У більшості з країн після кінотеатрального прокату фільм вийшов на DVD. Також з 1-го серпня фільм демонструється на VOD-майданчику Netflix.

В Україні фільм демонструвався у кінотеатрах, але DVD-релізу видано не було.

На фото - Мирослав Слабошпицький

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY