detector.media
08.09.2016 14:13
20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»
20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»
20 вересня в рамках Kiev Media Week 2016 відбудеться практична конференція, присвячена темі брендованого контенту «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України». Наразі відкрита безкоштовна реєстрація на захід.

За оцінками експертів, сегмент брендованого контенту є найбільш швидкозростаючим на українському медійному ринку. У 2016 році темпи його зростання становили близько 80%, що майже в три рази швидше темпів зростання медійного ринку в цілому.

Ключова мета практичної конференції «Сторітеллінг і брендований контент» - показати, як зробити рекламу невід'ємною частиною цікавого споживачеві контенту. В своїх виступах спікери конференції зосередяться на принципові відмінності між продакт-плейсментом, де бренд - абсолютно необов'язковий елемент оповіді, і актуальними світовими трендами - сторітеллінгу, нативній рекламі - де він органічно вплітається в історію.

Спікери конференції - практики ринку, зацікавлені в розвитку індустрії та наближення її до світових стандартів .

Андрій Партика, генеральний директор StarLight Sales: «У зв'язку із забороною російського контенту в українському телеефірі, пропорції на ринку плейсменту значно змінилися. Виробництво відеоконтенту в Україні активно зростає. Інтерфейс продакшнів став більш дружнім для рекламодавців. Багато брендів в Україні тільки починають придивлятися до цих можливостей. Але вже є і дуже вдалі кейси. На мій погляд, різноманітні прояви брендів у фільмах і серіалах - це наступний етап розвитку українського ринку плейсменту».

Денис Сторожук, керуючий директор комунікаційного агентства Zenith Ukraine: «Останні дослідження на тему маркетингової ефективності підтверджують, що емоційний зв'язок зі споживачем важливіша, ніж просте задоволення його потреб. Рекламодавці перейшли в активну фазу пошуків маркетингових інструментів, що дозволяють будувати і керувати емоційним коннектом зі своєю аудиторією. Як цього досягти за допомогою інтегрованих бренд-тематичних рішень на реальних прикладах і буде темою моєї презентації».

Оксана Стехіна, директор з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine: «Продакт-плейсмент і інші рекламні інтеграції, відмінні від прямого розміщення, часто лякають рекламодавців складністю їх реалізації. Я постараюся розвінчати цей міф і показати, що такі проекти можуть бути не тільки гордістю вашого портфоліо, але і приємними, простими у виконанні».

Олена Мартинова, директор зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»: «Digital - прекрасне середовище неймовірних можливостей, де немає обмежень, майже немає правил, але є тренди розвитку брендованого контенту, які не варто ігнорувати в 2017 році. Про те, що робить один з лідерів ТВ-ринку в digital для своїх і партнерських брендів, я розповім на конференції».

Костянтин Кузнєцов, віце-президент з маркетингу та стратегії DIALLA Communications: «Початок нової історії брендованого контенту по-справжньому відбулося в 2001 році, коли BMW, ще до появи YouTube, запустив серію коротких фільмів, де головними акторами були знаменитості, а автомобілі цієї марки. Кампанія зібрала більше 100 мільйонів переглядів за лічені дні на сайті автовиробника, а продажі зросли на десятки відсотків практично «за ніч». З тих пір безліч брендів оцінило успішність цього експерименту І гурт кинувся створювати контент, який би залучав і продавав, не дратуючи споживача. Про те, як досягти цілей кампанії, про ланцюжку взаємодії - від замовника до виконавця, і коротко про еволюцію форматів - на прикладі кращих світових кейсів Cannes Lions - я розповім на конференції».

Поліна Толмачова, директор з маркетингу та PR Film.Ua Group: «Сходимо з екранів: контент як медійний майданчик. Нові форми існування і нові шляхи поширення контенту дають практично необмежені можливості не тільки для точного таргетування цільової аудиторії, а й для встановлення міцної емоційного зв'язку між брендом і споживачем. Ми тільки на початку шляху, але із задоволенням поділимося нашими кейсами. «Сторожова застава» і «Руслан і Людмила»: комунікації 360°».

Конференція відбудеться 20 вересня з 16.00 до 18.00 в готелі Hyatt Regency Kiev (вул. Алли Тарасової, 5, Київ, Україна).

Участь у конференції безкоштовна, обов'язкова реєстрація онлайн.

VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week відбудеться з 19 по 23 вересня в готелі Hyatt Regency Kiev (Київ, Україна).

З програмою KMW можна ознайомитися тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY